Singer-songwriter cursus

Heb je altijd al willen leren hoe je een liedje kunt schrijven? Of schrijf je al liedjes, maar wil je je skills verbeteren? Dan is de singer-songwriter cursus die ik in Uithoorn ga geven wellicht iets voor jou!

Met een klein groepje mensen komen we voor een periode van 8 weken iedere week samen. Ik geef je dan handvatten m.b.t. de volgende onderwerpen: 

  • Object writing
  • Verschillende perspectieven en de effecten hiervan
  • Allegorieën, metaforen, vergelijkingen, beeldende taal
  • Rijmen en rijmschema’s
  • De opbouw van een liedje
  • Stable vs. unstable
  • Akkoorden en hun functies
  • Hoe perform je je (eigen) liedje? 

De cursus zal met genoeg aanmeldingen op woensdag 22 februari staren. Het zal dan voor een periode van 8 weken iedere woensdag (muv. 29 maart) van 19.00-20.30u plaatsvinden.

Cursusdata: 22 feb, 1 mar, 8 mar, 15 mar, 22 mar, 5 apr, 12 apr, 19 apr

Aanmeldingseisen

Je moet ten minste 1 akkoord op een instrument kunnen spelen om deel te kunnen nemen aan deze cursus. 

Prijs

€250

Locatie

De cursus vindt plaats in de balletzaal van de Hoeksteen in Uithoorn.

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden voor deze cursus of nog vragen hebt, vul dan het formulier in of stuur een mailtje naar info@ninalynn.nl

Andere mogelijkheden

Privéles

Wil je liever met z’n tweeën naar een liedje kijken waar je mee bezig bent? Dat kan ook! Stuur me in dat geval even een mailtje (info@ninalynn.nl) en dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Singer-songwriter cursus organiseren op een andere locatie? 

Wil je graag een singer-songwriter cursus organiseren met een groep op een andere locatie? Dat is ook mogelijk! Neem contact met me op via info@ninalynn.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.

Feestjes

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met een groep te doen voor een vrijgezellenfeest, bijzondere verjaardag of andere bijzondere gelegenheid? Denk dan eens aan een eenmalige workshop! We schrijven dan op een speelse manier met de hele groep een liedje, waardoor je deze bijzondere gelegenheid een eigen soundtrack geeft! Deze optie is ook mogelijk om te combineren met een huiskamerconcert. Stuur voor meer informatie een mailtje naar info@ninalynn.nl.

nl_NL