Zangles!

Hou jij van zingen, maar vind je het nog erg spannend? Of weet je niet zo goed hoe je zuiver kunt zingen? Of wil je graag meer met jouw passie voor zingen doen? Dan is zangles wellicht iets voor jou!

In de zanglessen leer ik je niet alleen de basistechnieken voor zingen aan zodat je je stem goed in leert zetten, maar gaan we ook samen op zoek naar jouw eigen, unieke geluid. Hierin staan jouw wensen altijd centraal. 

Het is mogelijk om bij mij zangles te komen volgen in Uithoorn, Amsterdam Noord of Almere. Dit kan zowel iedere week als om de week.

Heb je interesse in een (gratis) proefles van een half uur? Stuur dan een mailtje naar info@ninalynn.nl of neem contact met me op via de contactpagina op deze website. 

Prijzen

  • 10-rittenkaart
    • 10×30 minuten zangles €302,50
    • 10×60 minuten zangles €423,50

Reviews

Super docent! Eerst was het wel een beetje eng maar na een tijdje is dat snel weggegaan. Met Nina is alles wel lekker gezellig, comfortabel en leerzaam! Raad haar 100% aan!❤️

“Ik ben super blij en meer dan tevreden over de zanglessen! Bij Nina leer ik heel veel nieuwe dingen over zangtechnieken. Naast de kennis die Nina heeft is ze ook enorm geduldig, positief en hangt er gewoon een hele fijne sfeer tijdens de les. Dat is erg fijn voor mensen die het best nog een beetje spannend vinden! Ik raad het iedereen echt aan!”

Als je een beginnende zanger of zangeres bent op zoek naar een goede docent, raad ik Nina ten zeerste aan! Ze kent haar vak als het gaat om zangtechniek, ze is super geduldig en haar enthousiasme is aanstekelijk.

Nina’s lessen zijn altijd afgestemd op de interesses van haar studenten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de vaardigheden leert die je nodig hebt om het soort muziek te zingen waar je van houdt. Ze heeft een goed oor voor verschillende genres.

Nina is een top-notch leraar die geweldig is met beginners. Dus als je iemand zoekt die je kan helpen je om op de juiste manier te beginnen dan raad ik Nina zeker aan!

en_US